Ziua fructelor nu este vreo noua sarbatoare, ci ziua in care am mancat numai fructe.
Intr-o astfel de zi oferim stomacului o zi de odihna. Fructele sunt usor de digerat.
In plus la Savoy intotdeauna gasesti fructe proaspete de sezon din belsug la mic dejun, pranz si cina.

Daca la inceputul verii regasesti in fructiera caise si piersici alaturi de mere si portocale, a venit apoi randul pepenilor galbeni, lubenitei si nectarinelor. Toamna se strecoara pe nesimtite pana si aici cu prune, struguri si pere.
Iata mini regimul de 1 zi:
Micul dejun a fost compus din portocale si grefe curatate si taiate bucatele mici si compot de piersici.
O gustare cu un mar pe la ora 11:00.
Pranzul a insemnat pepene galben si rosu si 2 nectarine.
A doua gustare la ora 17:00 am mancat o para.
Cina a fost compusa din pepene galben, struguri si mar.

Pofta buna!

Share