Astazi debuteaza cea de-a 10 editie a Festivalului Stufstock.
Festivalul pe langa multa muzica a pregatit si activitati artistice colaterale grupate in urmatoarele sectiuni: Rockschool, Filmstock, Teatru, Bookstock si Pictura.

Muzica, muzica, muzica
Stufstock este in primul rand muzica.
Cap de afis sunt The Subways, Dub Incorporation si Dubioza Kolektiv. Alaturi de ei trupe straine si romanesti vor urca pe scena in 27 si 28 iulie: Vendeta, Alternosfera, Gandul Matei, East Roots, Coma, E.M.I.L Trooper, Byron, Butterflies in My Stomach, Perfect Zero for Infinity, Blue Pulse, Sophisticated Lemons.

RockSchool
Rockschool a ajuns la cea de-a treia editie. In perioada 24-26 iulie cei dornici sa invete bass, chitara si tobe sunt asteptati la lectiile deschise.
Profesori vor fi  Nunu Racris (tobe), Nicoleta Neagu (tobe), Marius Bob (chitară), Vali Musat (chitara), Mihai Tacoi(chitara), Alex Miu (bass).

FilmStock
Noptile tarzii din 23-26 iulie sunt dedicate iubitorilor de film. Dupa filmele anuntate (Toata lumea din familia noastra, Film pentru prieteni, Sinucide-ma, Vara asta, 30-40-50) vor rula cele mai bune scurtmetraje si lungmetraje de la Kinofest, Next, One World Romania si Short Waves.

Teatru
In fiecare zi a festivalului din 23 in 26 iulie este programata o piesa de teatru de tip underground: Insomniacii, Emigreisan Drim, Incurca Luma si Bullets over Lipscani.

Bookstock
Lansari de carte, sesiuni de autografe, lecturi de seara, discutii si dezbateri cu autori si cititori toate la Bookstock.
“Radacini nomade” de Pius Alibek, “Ce ne spunem când nu ne vorbim” de Chris Simion si “Cautandu-l pe Malko”
colecţia SAS de Gerard de Villiers vor satisface pentru prima data setea de lectura a cititorilor vamaioti.
Pictura
Nu putea sa lipseasca pictura din peisaj. Dimineata teorie, dupa-masa practica si intreaga zi inspiratie, acesta ar fi programul primului workshop de acest gen organizat in cadrul festivalului Stufstock.
Poate la anul organizatorii se vor pregati si un workshop de fotografie. Este doar o idee.

Pentru pretul biletelor la  Festivalului Stufstock click aici.

Share