Daca ai de gand sa vii la mare insotit de cei mici, trebuie sa stii ca Savoy Hotel Mamaia iti pune la dispozitie un mic paradis al copiiilor, format din locuri de joaca, unde acestia se pot distra pe cinste in fiecare zi!

academia de joaca hotel savoy mamaia2

In timp ce tu te relaxezi, cel mic isi poate dezvolta creativitatea si se poate juca in urmatoarele locuri special create: Academia de joaca – „La domnul Girafa”, unde se vor strange mai multi copii pentru a se juca. Totodata, se pot uita la desene animate, se pot juca pe console WII si, mai mult decat atat, vor avea parte de multe alte surprize.

Nu trebuie sa uiti si de faptul ca aici ei au un Kids Disco special pentru ei, unde isi pot etala calitatile de mari dansatori in devenire si invata miscari noi.

Piscina. In timp ce tu te relaxezi pe sezlong, savurand o bautura racoritoare sau citind cartea ta preferata, nu trebuie sa iti faci griji pentru cel mic. Acesta se va putea distra cu jucariile gonflabile si se va putea da in toboganele special amenajate langa piscina.

Plaja. Daca vrei sa mergi pe plaja sau pe terasa, trebuie sa stii ca cel mic mai are un loc de joaca la dispozitie, in apropierea hotelului, unde se va putea da in leagane si tobogane.loc de joaca mamaia savoy2

Asa ca, nu trebuie sa iti faci griji cu cine sa il lasi pe cel mic. Poti sa il iei cu tine la mare si sa ai parte de o vacanta asa cum ti-ai dorit, alaturi de intreaga familie.