Daca esti in cautarea unei mari aventuri, trebuie sa fii prezent in statiunea Mamaia la sfarsitul lunii Mai. Pentru prima data, Constanta este trecuta pe harta unui eveniment unic, la care vor participa peste 40 de veliere din intreaga lume.

“SCF Black Sea Tall Ships Regatta” va avea loc intre 30 aprilie si 27 mai 2014. Navele participante vor concura pe traseul Varna – Novorosiisk – Sochi – Constanta. La aceasta competitie vor participa si navele scoala rusesti trimise chiar de presedintele Vladimir Putin, un iubitor al acestui sport. Din partea Romaniei, nava Mircea va fi prezenta, implinind anul viitor 75 de ani de cand se afla in serviciul marinei romane. De altfel, bricul Mircea a mai participat la astfel de curse si se bucura de mare apreciere la nivel international.
“Navele vor pleca de la Sochi pe 18 mai si vor incepe sa soseasca aici in jurul datei de 22 mai si toate vor fi aici pe 24 mai, atunci cand va incepe petrecerea!”, a declarat Peter Newell, directorul regatei Marii Negre.
Vor fi 4 zile de petreceri, la care sunt asteptati peste trei sute de mii de turisti. Inchipuiti-va portul Constanta cu peste 40 de veliere cu panzele ridicate in vant, un adevarat spectacol ce nu trebuie ratat. In plus, peste 1200 de membri ai echipajelor celor 40 de nave vor fi participa in Constanta la Parada Echipajelor. La finalul acestei competitii, intreaga flota participanta va acosta in portul Constanta in perioada 24–27 mai 2014, iar navele vor fi putea fi admirate de catre public.
Confirma-ti prezenta la acest eveniment unic si rezerva acum o mini vacanta de neuitat la Savoy Hotel Mamaia. In plus, daca anul acesta iti petreci vacantele alaturi de noi, Loyal Club Savoy te premiaza cu un sejur de 5 nopti la primul Boutique Hotel de 5 stele din statiunea Sinaia, in perioada 18.01-08.02 2015.
Toate ofertele noastre disponibile le poti vizualiza pe site-ul: www.savoyhotel.ro.
Te asteptam cu mare drag!