Pe data de 12 iulie 2014, in cadrul turneului Unleash, pe plaja Loft din statiunea Mamaia se va organiza cea mai mare petrecere cu vopsea din lume, “Life in color”. Roger Sanchez, Adventure Club, Ernesto Ferreyra si DJs from Mars vor participa la deschiderea evenimentului, care se anunta a fi unul incendiar.

“Life in color” a inceput in 2006, in campusurile universitare din Florida, unde sute de mii de oameni se distrau in aer liber, profitand de spectacolul multicolor oferit. Culorile fosforescente, tunurile cu vopsea pe baza de apa, care nu afecteaza imbracamintea si pielea, lasarele spectaculoase, artificiile si zeci de artisti internationali vor da startul unui spectacol de neuitat pe litoralul romanesc. De asemenea, unul dintre cele mai cunoscute nume din industria muzicii house, producatorul si DJ-ul Roger Sanchez va da frau liber distractiei si bunei dispozitii.
Pana pe 15 mai, biletele pentru petrecerea “Life in Color” sunt disponibile la pretul promotional de 80 de lei. Incepand cu data de 16 mai si pana in ziua dinaintea concertului, biletele vor costa 100 lei. Pe 12 iulie, la intrare, biletele vor fi disponibile la pretul de 130 lei. Biletele VIP nu fac obiectul promotiei si sunt disponibile la pretul de 500 de lei.
Imbina muzica cu arta, dansul si culoarea si rezerva-ti un loc exclusivist la cea mai tare petrecere din statiunea Mamaia. Savoy Hotel Mamaia se afla la doar 5 minute de locatia evenimentului. “Life in color” inseamna conexiune prin muzica, pasiune si mai ales, culoare.
Toate ofertele noastre disponibile le poti vizualiza pe site-ul: www.savoyhotel.ro
Sursa foto: says.com