Domnul Prof. Dr. Alexandru Vlad Ciurea este in aceste zile oaspetele Hotelului Savoy si a avut amabilitatea sa ne impartasesca impresiile domniei sale despre oferta hotelului din acest an pentru turisti.

 “Aflat intr-o pozitie cu totul deosebita Hotelul Savoy, varful de prova a acestei corabii superbe care este Mamaia, si ani de zile hotelul portfanion drapel in statiunea Mamaia, reprezinta cu adevarat un element turistic emblematic si de referinta pentru aceasta statiune.
Ani de zile Savoy-ul a reprezentat si cred ca si acum la fel, un punct important turistic, intr-o ambianta cu totul deosebita, cu deschidere la mare, cu o parcare extrem de gerneroasa si cu un personal devotat turismului in general.

Actualmente Savoy-ul a capatat o noua forma conform standardelor europene si internationale. Noua forma este de oferta catre turism de all-inclusive. Pentru Romania aceste notiuni de all inclusive nu au fost total percepute benefice. Au fost percepute in tarile din jur pe care le cunoastem, Turcia si Bulgaria.
Oferta de la Savoy este extrem de generoasa si cuprinde un restaurant extrem de larg cu toate posibilitatile de all inclusive, incepand de la supe, ciorbe si ajungand pana la dulciuri. Totul se afla in spatiu perfect, cu aer conditionat, cu suficiente locuri la mese si un ambient extrem de placut.
Personal consider ca o asemenea deschidere spre turismul romanesc se apropie sau poate chiar depaseste standardele europene.”

Multumim Dlui Prof. Dr Msc Alexandru Vlad Ciurea.

Share