Pe plaja din fata hotelului Savoy nu te plictisesti. Ai teren de fotbal patronat de Vodafone cu WiFi gratuit, teren de volei la White Beach (la o aruncatura de bat), teren de Nerf, leagane si tobogane (langa terasa Savoy), poti ridica zmeie si te poti aventura pe mare cu skijet-ul.

Fotbal
Amenajat cu cateva saptamani in urma terenul este zilnic asaltat de echipe dornice sa joace fotbal pe nisip. Copii sau adulti, fani ai sportului rege incing si mai tare nisipul fierbinte. Terenul are porti pe masura lui si este imprejmuit cu panouri care te anunta ca exista acoperire Wifi – gratuit.
Daca faci vreo poza cu una din pasele decisive, o poti posta repede pe Facebook. Pentru sustinatori, in mare parte doamne si domnisoare au fost amplasate sezlonguri albe si umbrelute rosii cu sigla Vodafone la o distanta suficient de mare de teren.

Nerf
Copiii cu varsta peste 8 ani si adultii pana in 80 de ani sunt invitati la Nerf. Terenul este acoperit si special amenajat pentru confruntarile cu pistoale cu apa ce au loc zilnic de dimineata pana seara. Si nu orice fel de pistoale, ci din acelea originale, Strike. Foarte cunoscut in strainatate cu siguranta va avea adeptii lui si pe plajele din Romania.

Leagane si tobogan
Pentru cei mici langa terasa restaurant Savoy au fost amplasate leagane si tobogane. Mai ales dupa cina copii adora sa viziteze acest loc. Toboganul in spirala este preferatul copiilor care nu se mai satura de joaca.

SkiJet
Cei dornici de aventura si viteza pot inchiria un skijet pentru cateva ture pe mare. Preturile variaza dar pentru 15 minute cu adrenalina trebuie sa scoti din buzunar in jur de 50 de ron. Skijet-urile sunt parcate ziua langa punctul de observatie al salvamarului.

Zmeie
In zilele cu vant se ridica zmeie. Tot atunci apar si cei care vand zmeiele pe plaja. Copiii sunt tare incantati sa ridice zmeie si se plimba cu ele pe plaja. Vazduhul se anima in acele zile.

Share