Savoy Hotel Mamaia ti-a adus vara mai devreme cu ocazia minivacantei de 1 mai! Aici ai avut parte de distractie maxima si ai putut descoperi cele mai tari motive pentru care nu ai ratat aceasta ocazie.
O vacanta la mare de 1 mai, la un hotel de 4 stele si cea mai tare oferta all inclusive, ti-a facut vacanta mult mai usoara!
vacanta in mamaia 2013Pentru noi, 1 mai nu a fost unul muncitoresc, ci unul petrecaret, cu distractie pana-n zori alaturi de gasca ta nebuna! Si toate astea pentru ca aici ai avut cele mai tari beach party-uri, pentru care ai renuntat la hainele de business si ai facut prima baie in mare! Si mai mult decat atat, momentul in care ti-ai rasfatat degetele picioarelor in cel mai fin nisip, respirand un aer sarat, a fost extraordinar.

Ai fost primul care a admirat rasaritul si apusul soarelui de primavara! Ai reusit sa surprinzi cele mai frumoase jocuri ale razelor, care ti-au dezmierdat pleoapele si te-au invaluit cu optimism!
Plimbarea pe malul marii, admirand zborul pescarusilor si, cu putin noroc, poate chiar dansul delfinilor au fost elementele perfecte pentru o vacanta de vis.
Si pentru ca anul acesta Pastele a cazut foarte aproape de minivacanta de 1 mai, ai avut parte de distractie prelungita garantata! Asa ca, ai putut lua lumina chiar la malul marii si ai ciocnit cu tovarasii tai primul ou de Pasti.
Mai mult decat atat, ai fost in centrul evenimentelor, pentru ca in perioada 1-5 mai, au avut loc cele mai tari festivaluri de muzica pe care n-ai avut cum sa le ratezi:

  • 1 mai: Kudos Beach Party;
  • 1-5 mai: The Mission;
  • 3-5 mai: Sunwaves.

Si asta pentru ca an de an la Savoy Hotel Mamaia ai parte de cele mai bune conditii, toate ca tu sa te simti asa cum ti-ai dorit. Modul in care ai petrecut aici te-a facut sa iti fie dor de minivacanta de 1 mai chiar din momentul in care ai fost in masina, in drum spre casa.