Si eu, ca orice parinte care isi duce copilul la locul de joaca mi-am pus aceeasi intrebare:

Cine-l supravegheaza pe copil?

In fiecare zi dupa micul dejun merg la locul de joaca cu cel mic. Avem o cutie plina de jucarii in camera, dar cele de la locul de joaca Domnul Girafa (situat la mezaninul Hotelului Savoy) par mai interesante. Probabil pentru ca nu sunt ale noastre si conteaza desigur si ca sunt mai multe.

Copiii mici, pana in 5 ani trebuie supravegheati de un adult (parinte, bunic, bona) ma informeaza regulamentul locului de joaca. Cei mai mari raman in grija supraveghetorilor si animatorilor.

Cine sunt ei? Sa-i cunoastem.
Am cerut fiecaruia sa se descrie in cateva fraze.

Corina, 20 de ani,  studenta la medicina

“”Buna sunt Corina, am 20 de anisi sunt studenta la medicina si in perioada vacantei de vara animator pentru copii. Ii supraveghez si facem impreuna jocuri interesante. Nu avem timp sa ne plictisim niciodata.

Cel mai distractiv este faptul ca cei mici doresc sa fie pictati pe fata precum personajele din desene animate …pirati, printese.

Sa fii animator este un job care cere atentie si imaginatie cat mai bogata, pentru a inventa jocuri distractive pentru copii.”

Roxana, 20 de ani, studenta la medicina

“Buna zunt Roxana. Am 20 de ani si sunt studenta la medicina (Univ Ovidius CTA). Imi plac copiii si imi place sa-i vad fericiti si atrasi de jocurile noi.

Ador sa ma implic in copilaria lor si sa-mi amintesc totodata de copilaria mea. Este aparent un job usor si amuzant, insa este destul de solicitant. Satisfactia este insa pe masura. Copiii se joaca, rad, striga, se cunoaste fericirea in ochii lor si bucuria de a se juca liberi.

Clovnul Sica mi-a propus sa fiu animator la Hotel Savoy, iar eu am fost incantata si am acceptat. Activez ca animator in Trupa Ciresarii de peste 1 an de zile. La evenimente, spectacole si petreceri ma deghizez spre bucuria copiilor in personaje Disney dragi lor.

In afara programului imi place sa desenez, sa dansez, sa ma plimb si nu in ultimul rand sa merg la plaja.”

Maine mergem sa-i cunoastem pe ceilalti doi animatori.

Haideti la joaca!

Share