1 Mai este aproape!

Primele raze de soare iti bat in geam si te duc cu gandul la vancanta de vara! Ce poate fi mai placut, dupa o iarna stresanta, decat 4 zile de distractie si relax alaturi de prieteni! Si daca inca nu te-ai gandit unde vei petrece mini-concediul de 1 mai de anul acesta, avem noi cateva sugestii pe beat-uri fierbinti….

Ia-ti gasca de prieteni si vino sa petreci in cele mai tari cluburi din Mamaia! Situat in partea nordica a statiunii, amplasat direct pe plaja, Savoy Hotel Mamaia iti ofera acces direct la mult asteptatele evenimente de muzica electronica – Sunwaves 15 si The Mission. Sa nu uitam nici de Kudos Fest, petrecere ce se desfasoara timp de o saptamana, 24 de ore din 24, de ritmuri electro!

Transforma traditionalul concept de “1 Mai la mare” intr-una dintre cele mai hype vacante! Savoy Hotel Mamaia se afla la doar 5 minute distanta de locatia festivalului The Mission, faimoasa petrecere care strange in fiecare an mii de petrecareti sub acelasi acoperis, toti avand acelasi obiectiv, #megadistractia!

– Sunwaves 14

Anul acesta ai sansa sa dansezi de dimineata pana seara, pe mix-urile asilor muzicii electronice si anume grupul Cadenza Vagabundos, care il are in centru pe binecunoscutul Luciano, Dj rezident in Ibiza. Desigur, petrecerea continua timp de patru zile, de pe 1mai pana duminica 4 mai, cu nume grele precum Carl Cox, Loco Dice si Robert Dietz.

– Candenza Vagabundos Afterparty Ibiza

Line-up-urile pentru Sunwaves 15 si Kudos Fest sunt in asteptare, la fel cum sunt si rezervarile voastre! Toate detaliile de care ai nevoie ca sa pui in practica un plan perfect de distractie, te asteapta aici: .

Grabeste-te! Oferta este in limita locurilor disponibile.